• trapkarren

TV Bike of Holland

Dezelfde uitvoering van de TV "Piet Plezier" trapkarren zijn er van 4 tot 6 trapplaatsen, uit te breiden tot een totaal van 18 zitplaatsen

 Op de fietsen zijn bij 2 zitplaatsen sturen gemonteerd. Echter is de linker die enige die daadwerkelijk kan sturen. Het extra stuur is geplaatst voor het speelse uiterlijk en houvast voor met name de kinderen. Mocht u een andere invulling willen geven aan het extra stuur, geen enkel probleem! wij passen onze fietsen aan, naar de wensen van de klant.

 Onder beide sturen bevinden zich de remmen. Deze remvlakken worden op de achterbanden geduwd waardoor de fiets met meerdere personen tot stilstand komt. Ook hier geldt, heeft u behoefte aan een extra schijfrem, dan passen de fiets aan aan uw wensen.

 De stoeltjes zijn makkelijk verstelbaar door middel van een verstelschroef. U dient de stoelen zo af te stellen dat u met bijna gestrekte benen kunt trappen. Dan trapt u het makkelijkst.

 Vanaf 5 jaar kunnen de kinderen normaliter bij de trappers. Om extra steun te bieden kan er ook een voetenbakje geplaatst worden in plaats van de trapper. Het voetenbakje zorgt dat de voet is gefixeerd/vastgezet aan het pedaal.

 Lengte van de fiets 3.35 m en de breedte is 1.07m. Dit valt binnen de normen van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens RVV.
 

TV "Piet Plezier" 2 trapper ebike, met aanhangwagen met trapplaatsen

Nieuws

 • Swingtrikes

  StepAway of ook wel Swing Trike genoemd nu ook bij Piet Plezier te koop voor ...

  Lees meer
 • Corona en Fietsen

  EWIJK – De in Corona gespecialiseerde virologen hebben er geen enkel be...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Algemene informatie

  Algemene informatie

  Onze TV" Piet Plezier" trapkarren worden custom made voor u gemaakt...

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Heb je vragen of wil je informatie van ons ontvangen. Neem dan hier contact op...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.